Вхідна група – що це таке?

Вхідна група – що це таке?

Фасади або отвори будівлі можна оформити конструкціями, які називаються вхідною групою. Доповнити дизайн та створити ексклюзивне оформлення можуть також цікаві та незвичайні козирки, навіси , сходи, облицювання стін. Правильно підібрана оригінальна вхідна група приверне більше відвідувачів, буде дуже комфортна у використанні, відповідаючи при цьому нормативам безпеки.

Склад вхідної групи

Вхідною групою можна назвати двері, тамбур, навіс, сходи, перила, колони та простір перед будинком. Розставити акценти та надати індивідуальності конструкції допомагають декоративні елементи. Варто приділити увагу правильній системі освітлення, завдяки якій можна вигідно підкреслити вхід у приміщення та виставлені товари. Кожен вибирає вхідну групу, елементи якої відповідають своїми потребами та смаками. Роблячи вибір, слід враховувати низку таких факторів:

- як часто використовуватиметься конструкція;
- житловий або комерційний будинок;
- дизайнерське рішення;
- Дотримання нормативів пожежної безпеки.

Висококваліфіковані фахівці підберуть оптимальний варіант, який відповідає необхідним критеріям та характеристикам.

Використовувані матеріали

Вибір матеріалів – важливий та відповідальний момент. Це впливає на довговічність, надійність та інші важливі параметри конструкцій. Найчастіше використовують такі матеріали, як:

1. Скло. Широке застосування знайшло загартоване скло, яке відрізняється високою міцністю. При безрамному виконанні конструкції необхідно виконати великий обсяг підготовчих робіт та проводити монтаж із високою точністю.
2. Пластик. Матеріал досить пластичний, недорогий та зручний у роботі.
3. Метал. Дуже міцний і надійний, але важкий. Залишає невеликий простір для вибору форми.
4. Алюміній. З плюсів можна виділити легкість, надійність, стійкість до температури та вологості. Дозволяє виготовляти складну форму за рахунок гарної фіксації форми та відсутності деформації.
5. Конструкції зі склопакетом. Відрізняються гарною тепло- та шумоізоляцією. При виході з ладу окремих елементів можна легко і швидко їх замінити.
6. Полікарбонат. Добре пропускає світло, стійке до механічних пошкоджень.

Для вхідної групи можна підібрати певний тип автоматичних дверей. Залежно від площі будівлі та необхідного функціоналу розрізняють розстібні, розсувні, маятникові, телескопічні та револьверні двері.

Компанія "ЛЬвівський балкон" виготовить вхідну групу за індивідуальним проектом з урахуванням усіх побажань та критеріїв клієнта.